Direktlänk till inlägg 15 maj 2008

I går kom mitt paket!!!

Av helena - 15 maj 2008 19:04

Och fullt med fina saker var det!

Tyvärr måste jag säga redan från början att ni får inte se någon bild förrän till helgen, för jag får inte till det riktigt, jag måste få ner antalet pixlar för att kunna lägga upp dem här, men min bror (familjens dataexpert!) har lovat att hjälpa mig med det!


Men redan nu kan jag ju tala om att jag minsann gissade rätt! Det var till mig som Laura skickade... jag tänkte väl det! Allt stämde ju, och jag trodde nog ändå att det var hos mig ett paket skulle dyka upp!


Och vilka fina saker sedan! Hon har sytt inte bara ett utan två plagg, en jättefin klänning och den sötaste lilla blus i matchande tyger. Blusen skulle jag nästan vilja äta upp, modellen är så himla fin!

Det syns dessutom att vi har att göra med ett proffs på sömnad.


Sedan har hon skickat med ett jättefint brunt tyg med elefanter, och färgen på elefanterna går jättebra ihop med min ekologiska mudd och plysh som jag precis har köpt, så det kommer jag att kunna sy ett jättefint sett av.


Till min lilla Rakel kom boken Lilla röda bilen i blåsväder, helt perfekt! Jag tycker det är bra med bilböcker till småflickor, för tids nog hamnar hon i prinsessåldern, och då är det bra att ha gett henne lite annat så hon får balans i tillvaron.


Till mig själv kom det en mycket fin choklad. Luciano (min man, jag tror inte jag presenterat honom här tidigare) var direkt framme och fingrade på den, men tji fick han! Jag har gömt den med motiveringen att här äts ingen choklad förrän den lyckligt har förevigats på bild här på bloggen! (Men sedan tänker jag minsann äta upp den i hemlighet... haha!... mja, en liten ruta kan jag kanske spara till honom...)


Som bonus fick jag en rulle med ett jättesött band med texten Made by my mummy, det blir ju jättebra att sy fast på diverse alster! (fast mina alster brukar inte se så professionella ut att det inte syns att det är mamma som har gjort dem! "Har du sytt/ stickat den själv?" är en vanlig fråga jag får!)


Allt som allt ett helt underbart paket, och jag är så glad! Nu retar ni er säkert på att ni inte också får SE allt detta underbara, men titta in igen på söndag kväll så skall det vara fixat!


Tack så jättemycket Laura!!!


Nu skall jag expresssticka så min hemlis också blir klar någon gång!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av helena - 7 mars 2009 23:28

Ha ha, jag är inte klok!!! När jag gör något så gör jag det rejält! När jag väl gjort miniatyrapelsinerna så blev jag helt besatt! Men jag insåg snart att alla små miniatyrer som jag gjorde inte skulle få plats på den här bloggen (jag får inte ladda ...

Av helena - 12 februari 2009 19:22

Idag när dottern sov middag (vi är lediga på torsdagar) så satte jag igång med purjolöken enligt Angie Scarrs beskrivning. När den var klar var jag så i gasen att jag även gjorde två salladshuvuden enligt eget huvud. Jag använde samma grundidé som fö...

Av helena - 12 februari 2009 11:40

Jag har en liten hobby som jag inte skrivit något om här tidigare, mest kanske för att den varit vilande sedan jag fick barn. Jag gillar att göra miniatyrer, tänk dockskåp, fast för vuxna! Jag har gjort en hel massa saker, och jag har en sorts hus oc...

Av helena - 10 februari 2009 18:08

I går fick jag mitt fina, fina swappaket i garn- och teswap! Det innehöll mycket smått och gott! Ett vackert garn av bambu och bomull, stickmarkörer, te och så en helt underbar "haka och hyska" eller vad man skall kalla det, i en modell som jag inte ...

Av helena - 7 februari 2009 14:12

Varför gör jag det? Svarar ja när de ringer från Amelia m fl och frågar om jag vill ha tre nummer och någon värdelös pryl för 49.90 menar jag! För ett tag sedan anlände en fruktansvärd "mysoverall" i 100 % akrylvelour!!! Svettigt och mysigt... Helt o...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards